Show Biz

Rita Ora sjell një këngë dedikuar vajzave që quhet “Girls”

Rita Ora pas angazhimeve të saj të  shumta në koncerte të ndryshme në mbarë botën ku ajo tani gjindet në Indonezia në qytetin Jakarta ,është destinacioni i saj momental.

Ajo gjithmon është me ne për të na informuar rreth ngjarjeve të shumta në jetës së saj.

Sot ajo na konfirmoj përmes një fotografie në Instagram qe së shpejti do lansohet dhe kënga e saj solo “Girls” dhe e bukura e kësaj qëndron që kënga është bërë nga një artiste tjetër e jona Bebe Rexha.

Kënga sipas shkrimit të lënë do të del me 11 maj.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.