Show Biz

Rita Ora në përgaditje të këngës së re “Carry On” në duet me Kygo

Këngëtarja me renome botërore Rita Ora ka filluar përgaditjet për projektin e ri të titulluar “Carry On”.

Pas vizitës disa ditore në kryeqytetin e Prishtinës këngëtarja Rita Ora vizitoi disa familje të varfëra dhe njerëz me nevoja humnatiare në kuadër të “UNICEF”-it.

Siq duket ajo ka mbledhur forcat menjherë dhe do të na sjell projektin e radhës të titulluar “Carry On” në bashkëpunim me kygo.

Deri sa Tygo na la të kuptojm se në këngë do të ketë dhe një personazh vizatimor Pikachu nga fëmijëria e dy artistëve tanë..

Rita shkruajti në llogarin e saj personale se mezi po pret deri tek realizimi dhe lansimi i këngës së saj të fundit..