Show Biz

Rita Ora dhe gjoksi i saj

Rita, kaq seksi edhe kur bën ushtrime

Një video të re e ka hedhur në Facebook.

Rita, kaq seksi edhe kur bën ushtrime

Rita Ora në këtë video shihet duke ushtruar dhe dukej shumë seksi derisa bënte lëvizjet të cilat po ia lënë trupin e tonifikuar.

blob:https://www.facebook.com/c5cbafe2-a0cf-49de-b8b5-41d78c04c8c3

Edhe kësaj radhe, vëmendje mori gjoksi i saj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.