Rita Lati i dërgon dron Rozës dhe ajo nuk i mbajti dot lotët, ja mesazhi që i dha!

Ne na kishte shpëtuar të gjithëve ky detaj, por pak para prime-t të fundit, Rita i ka dërguar dron Rozës që qëndron e izoluar brenda shëpisë së BBV dhe këtë na e konfirmoi ajo ajo vetë para pak minurash në video.

Nëpërmjet një droni që fluturoi mbi shtëpi, Rita shkruante: Të kam zemër mam❤️.

Roza menjëherë ka nisur të qajë nga mungesa e së ëmës.

Go to TOP