Show Biz

Rikthimi i Tunës si një damë latine

Pas githë atyre këngëve spanjollisht-shqipë që u përdorën nga të gjithë këngëtarët tanë gjatë këtij viti, edhe Tuna vjen si  një mbretëreshë latine duke sjellur këngë të stilit spanjollë.

Pas pauzës së saj që nga kënga e fundit “Bermuda”, ajo nuk pati rast të sjell diqka të re për publikun dhe fansat e saj.

Pasi që ajo gjatë kësaj kohe është bërë nënë me djalin e saj Tiani.Asaj ju deshtë që të përkujdest për rritjen e djalit të saj ,pastaj të këthejë linjat turpore në formë.

Por siq njihet Tuna nga vullneti i madhë dhe dëshira që ka për muzikën duke mos i lënë anash dhe fansat e saj të cilët janë të pa numërt.Ajo gjithnjë është e gatshme të sjell risi.

Rikthimet e saj janë gjithmonë shumë atraktive dhe imagjinare të cilat të lënë të kuptojn se ajo gjithmonë është në trend me kohën.

Edhe kësaj radhë ajo vjen si raket me paralajmërimin e saj “Nuk ka limit”.Duke sjellur një mozaik fotografish të postuara në llogarinë e saj Instagram.Në fotografitë e saj shihet mbi një raketë dhe me një paraqitje të lookut spanjone.

Kënga do të titullohet “Chonga”kjo na e të kuptojmë që mbasë gjithë këngëtarëve të cilët sollën nga një këngë me tekst spanjollo-shqip siq duket edhe Tuna do sjellë diqka të zhanrit të tillë.

Pasi nga pamjen e sjellura për ne nga ajo paraqesin dukjen spanjolle,por Tuna siq di të jetë e veqantë ka përdorur diqka nga kulutura e spanjollëve por nga vitet e lashta./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.