Kombëtare

Rexhepi: Rrugët e pa asfaltuara, figurojnë në raportin e Komunës së Ferizajt të asfaltuara

Amir Rexhepi, asamblist në Ferizaj, në një postim në llogarinë e tij në Facebook, ka shkruar se Komuna në raportin e punës shkruan që rrugët të asfaltuar, ndërkaq ende janë të pa asfaltuar prej vitit 2018.

Ndërkohë jemi në vitin 2020 dhe kjo rrugë ende nuk është asfaltuar shkruan Rexhepi në Facebook/Kosova.info/

Postimi i plotë:

Rruga që u asfaltua në vitin 2018🤦‍♂️
Duke lexuar raportin e punës të Komunës së Ferizajt të vitit 2018 e pash që kjo rrugë ishte shtruar, ndërkohë jemi në vitin 2020 dhe kjo ende nuk është shtruar

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483