Bota

Restorantet me ulëse të izoluara

Xhamat mes tavolinave të restoranteve kanë filluar të vendosen teksa Spanja po bëhet gati për normalitetin e ri që po i pret qytetarët e saj pas lirimit të masave.

Të gjitha restorantet e qytetit Leganes në Madrid tashmë kanë tavolinat me xhama.

Kjo është bërë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, por edhe nisjen e punës së këtyre bizneseve, transmeton KOHA.

Përveç xhamit ndarës, nëpër restorante do të vendosen kamera termale për të matur temperaturën e klientëve.

Qëllimi i këtyre masave është që myshterinjtë të ndihen të mbrojtur dhe të shijojnë darkën në restorant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.