Kombëtare

Reshjet e shiut bllokojnë Liqenin e Komanit nga mbeturinat

Reshjet e shumta të shiut kanë bërë që ta bllokojnë Liqenin e Komanit nga mbeturinat.

Në një video të publikuar nga mjeku Arsim Gërxhaliu, tregohet se si ky liqe është mbushur me mbeturina të sjell nga lumenjtë.

“Pas shiut lumenjtë sollën turpin e atyre që mbeturinat i hedhin dhe shkatërrojnë bukuritë që natyra na i ka dhuruar. Komani i pakaluar nga pisllëqet e të pafytyrëve”, ka shkruar Gërxhaliu.

Pas shiut lumenjët sollën turpin e atyre që mbeturinat i hudhin dhe shkatërrojnë bukuritë që natyra na i ka dhuru.Komani i pakaluar ngs pisllëqet e të pafytyrëve.

Slået op af Arsim GerxhaliuSøndag den 18. oktober 2020