Bota

Rebelim në Australi, protestojnë nudo

Mbrojtësit e klimës kanë vijuar protestën e tyre në rrugët e Melbourne, Australi.

Aktivistët e “Extinction Rebellion” bllokuan madje edhe trafikun për të tërhequr vëmendjen për katastrofën klimatike.

Gjithashtu ata u zhveshën dhe në trupin e tyre kishin shkruan mesazhe të ndryshme.

Aksioni ishte paqësor, ndërsa policia qëndroi e tërhequr. Edhe protesta të tjera të tilla janë zhvilluar pa shumë rrëmujë. /GazetaExpress

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.