SPORT

Reagon zyrtarisht Juventusi, merr këtë vendim për rrogat e lojtarëve dhe të stafit!

Juventus ka reaguar zyrtarisht për çështjen e uljes së pagave të lojtarëve dhe të stafit të klubit.

Bardhezinjtë kanë arritur marrëveshjen me stafin dhe lojtarët për uljen e pagave, duke diskutuar në mënyrë individuale me çdo person. Në rast se aktiviteti do të rifillojë, klubi do të diskutojë me të gjithë për rikthimin e pagës në nivelet e mëparshme dhe kompensimin e uljes.

Pra, për momentin pagat e lojtarëve dhe stafit do të ulen, por në rast se ky sezon do të rifillojë, atëherë Juventus do të ulet për të diskutuar, në mënyrë që të kompensojë uljen që po bën.