Kosova

Ramush Haradinaj sfidon kadetët e FSK-së me pompa

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj ka sfiduar kadetët e ri të FSK-së.

Si një atlet i vërtetë, Haradinaj nuk ka treguar se mbetet edhe sot një ushtar i devotshëm dhe tejet i përgatitur fizikisht.

Forcën e tij fizike nuk e ka penguar as veshja e tij zyrtare dhe jo e përshtatshme për këto ushtrime.

Haradinaj mori pjesë sot në një vjetorin e transforimit të FSK-së në Ushtrinë e Kosovës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.