Show Biz

Ramë Lahaj rikthehet në vendlindje për të takuar nënën e tij: Më duhet t’i qëndroj larg, por shëndeti i saj është më i rëndësishëm

Tenori shqiptar me famë ndërkombëtare, Ramë Lahaj, është kthyer në Kosovë përgjatë këtyre ditëve.

Pas një kohe të gjatë izolimi për shkak të coronavirusit, ai është kthyer në shtëpinë e tij në Istog për t’i parë familjarët.

I njëjti tregon se erdhi me gjysmë shpirti, pasi i duhet të respektojë akoma masat ndaj COVID-19, përfshirë këtu edhe distancimin social që duhet të mbajë karshi të gjithëve.

View this post on Instagram

Love Sundays ?

A post shared by ???? (@ramelahaj) on

Në fotografinë e ndarë me ndjekësit në Instagram, Lahaj shfaqet përkrah së ëmës duke respektuar rregullat e mbajtur kujdes gjatë tërë kohës.

“U bënë 2 dekada, që vij me vrap e mall në këtë oborr ku i gjeja prindërit t’u gjallnu me përditshmërinë e tyre. Sot vij, më gjysmë shpirti se vetëm njëri me ka mbetur, e edhe ajo me 100 sëmundje e vuajtje mbi supe. Ndërsa mua më duhet t’i qëndroj larg e përballë me një maskë sikur kam ardhur të vjedhë, e jo të bëj Bajram me më të shenjtën time”.

“Pa mundur ta shtrydhi në përqafim. Por shëndeti i saj është më i rëndësishëm se gjithçka tjetër andaj edhe ti, nëse del të festosh se ke mall e dashni bëj shumë kujdes. Mbajë distancë e përdor maskën. Kështu ruan vetën dhe më të dashtunit tu. Urime Bajrami. Zoti ju bekoftë të gjithëve”, ka shkruar ai krahas postimit.

View this post on Instagram

U bënë 2 dekada, që vij me vrap e mall në këtë oborr ku i gjeja prindërit t’u gjallnu me përditshmërinë e tyre. Sot vij, më gjysmë shpirti se vetëm njëri me ka mbetur, e edhe ajo me 100 sëmundje e vuajtje mbi supe. Ndërsa mua më duhet t’i qëndroj larg e përballë më një maskë sikur kam ardhur të vjedhë, e jo të bëj Bajram me më të shenjtën time. Pa mundur ta shtrydhi në përqafim. Por shëndeti i saj është më i rëndësishëm se gjithçka tjetër andaj edhe ti, nëse del të festosh se ke mall e dashni bëj shumë kujdes. Mbajë distancë e përdor maskën. Kështu ruan vetën dhe më të dashtunit tu. Urime Bajrami. Zoti ju bekoftë të gjithëve —————————————————————————— It has been 2 decades since I come running and longing in this yard where I usually found my parents with their daily routines. Today I came, quite sad, because there’s only one of them with me, and even she has a lot of illnesses and sufferings upon her shoulders. As for me, I have to stand in front of her with a mask as if I came to steal, not to wish her happy Eid. Without being able to squeeze heh into my arms. But her health is more important than anything else to me, so if you are going to out to celebrate because there are people you miss and love, be very careful. Keep your distance and use the mask. This way you can protect yourself and your loved ones. Eid Mubarak. God bless you all

A post shared by ???? (@ramelahaj) on

Këtë periudhë pandemie globale, Rama e ka kaluar kryesisht në Gjermani përkundër se ka pezulluar shumë prej aktiviteteve të tij si pasojë e virusit. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.