Kombëtare

Rama: Ne themi atë që bëjmë dhe bëjmë atë që themi

Kryeministri Edi Rama ka kujtuar me një video tërmetin e 21 shtatorit të 2019, i cili sot shënon 1-vjetorin e tij.

Rama thekson se çdo familje e prekur nga ai tërmet, në numër 65, janë strehuar në banesa të reja.

Ai ndërkohë thotë se puna vijon, dhe bën të qartë se qeveria thotë atë që bën, dhe bën atë që thotë.

https://www.facebook.com/watch/?v=695959537660400&t=0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.