Srpski

Rama: Kurtijev poziv propaganda bez rezultata

Albanski premijer Edi Rama, koga je Aljbin Kurti nedavno optužio da nije želeo da organizuju zajednički sastanak radi borbe protiv koronavirusa, poručio je da smatra da bi to bio samo propagandni skup bez rezultata.

Rama je u emisiji “Čim Peka live” rekao da je sastanak na kojem je, prema Kurtijevom predlogu, trebalo da učestvuju Iljir Meta, Hašim Tači, Vjosa Osmani i Gramoz Ruči, smatrao nerazumnim, prenose mediji.

“Ne znam za vas, ali za mene je to bila misija u kojoj nisam smatrao razumnim da učestvujem”, rekao je Rama i dodao da na Kosovu ima i drugih problema osim koronavirusa.

Na pitanje novinara da li je istina da “ko ima problem sa Hašimom Tačijem, ima problem i s njim”, Rama je odgovorio da on nije Tači.

“Nisam imao problema sa Isom Mustafom. Priča s Ramušom je poznata, ona je skandalozna i nema nikakve veze sa Hašimom Tačijem”, navodi on.

“Ja nisam Hašim Tači. U međuvremenu, nisam imao nekih posebnih problema sa Aljbinom Kurtijem. Rekli smo šta smo morali da kažemo, ali nismo imali konkretnih problema”, rekao je Rama.

On je naglasio da je sudski proces koji je pokrenuo protiv Haradinaja u toku i da se neće povući sa suđenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.