Kombëtare

Rama: Brenda vitit 2020 të gjithë të prekurit do të bëhen me shtëpi

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka folur nga Durrësi duke u shprehur se brenda vitit 2020 shpreson që të gjithë personat e prekur nga tërmeti do të futen në shtëpia.

Së bashku me të është edhe Behxhet Pacolli ku edhe ai tha se janë të gatshëm në çdo mënyrë për ti ardhur në ndihmë Shqipërisë, raporton Tch.

“Për të gjithë banorët  që shtëpia është e pariparueshme do akomodohen në hotel. Aktualisht raportohet se po kërkohen nën rrënoja 10 persona në Durrës dhe 6 në Thumanë. Durrës,  dy pallate  të tjera, të  shpallura të pabanueshme në bulevardin ‘Dyrrah’”.

“Kemi ngritur një Komitet Kombëtar për Rindërtim, besoj se do t’ia dalim. Do të kemi dy konferenca donatorësh shumë shpejt. Besojmë se brenda 2020 do t’i fusim të gjithë në shtëpia  të reja”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.