LAJMET

Qyteti i Zagrebit njofton: Bandiç vdiq nga një sulm në zemër

QYTETI I ZAGREBIT dërgoi një deklaratë për vdekjen e Kryetarit të Bashkisë Milan Bandić raporton index.hr transmiton kosova.info.

“Në hidhërim të thellë, ne informojmë bashkëqytetarët tanë, bashkëpunëtorët, miqtë, Zagrebin dhe publikun Kroat se papritmas, sot, 28 shkurt, në moshën 66 vjeç, Kryetari i Bashkisë së Qytetit të Zagrebit, Z. Milan Bandić, vdiq nga një atak ne zemer.

Ai jetoi për qytetin e tij, për banorët e Zagrebit që ishin në vendin e parë në gjithçka që ai bëri, për një punë që ai e kreu me dashuri dhe energji, duke sjellë tërë veten e tij – pa gjurmë për 21 vjet.

Ne do të informojmë publikun për detajet, datën e varrimit, mbajtjen e tubimit përkujtimor, si dhe informacione të tjera në lidhje me këtë lajm të trishtuar.

Ai pushoi në paqe, “tha deklarata.