Kosova

Qytetarët vërshojnë sheshet, kafenetë dhe dyqanet pas lehtësimit të masave

Në Prishtinë vërehet një fluks më i madh i qytetarëve pasi më 1 qershor, ka filluar implementimi i fazës së tretë të lehtësimit të masave në Kosovë.

Qeveria në detyrë ka marrë vendim që të lejojë rihapjen e bareve, restoranteve dhe qendrave tregtare, nga dita e hënë.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.