SHËNDETËSIA

QKUK: Do të kryejmë operacione vetëm në rastet urgjente

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar, ka njoftuar se ka pezulluar punën në ambulanca specialistike dhe ka pezulluar operacionet dhe procedurat e tjera jo urgjente.

Ky vendim, sipas këtij institucioni, vjen pas rekomandimeve të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë publike, me qëllim të mbrojtjes nga koronavirusi i ri.

Në Kosovë deri më tani janë konfirmuar pesë raste me koronavirusin e ri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.