Kombëtare

Inagurohet Qendra Kulturore në Vushtrri

Sot është inaguruar Qendra Kulturore në Vushtrri.

Në inagurim kanë marrë pjesë kryeministri në detyrë Avdullah Hoti, ministrja e kulturës në detyrë Vlora Dumoshi, si dhe kryetari kësaj komune, Xhafer Tahiri.

Kryetari i Vushtrrisë ka thënë se është knaqësi për të që këtë objekt ta inagurojë në prezencën e kryeministrit Hoti dhe ministres Dumoshi./EO