Kosova

Qeveria në detyrë e Kosovës sot do të mbajë mbledhje

Sot Qeveria në detyrë e Kosovës do të mbajë mbledhje.

Në rend dite janë: Shqyrtimi i propozim-vendimit për kursime dhe ndarje buxhetore të organizatave buxhetore; Shqyrtimi i raportit të Thesarit për të hyrat dhe shpenzimet nëntëmujore etj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.