Kosova

Qasja e Kurtiti ndaj SHBA-së/ Jo diplomatike dhe e pamatur

Analisti politik Ramush Tahiri po e konsideron të gabuar qasjen e kryeministrit në detyrë të Kosovës, Albin Kurti, ndaj SHBA-së.

Tahiri ka folur në “Debat” te RTK.

“Jodiplomatike, e pamatur. Çka po kërkon Kurti? Ne nuk mund të diskutojmë me SHBA-në në këtë mënyrë”, ka thënë ai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.