SPORT

Pyetet për dy blerjet e bujshme Vidal-Vrsaljko, ja si përgjigjet Spalletti

Luciano Spalletti ka komentuar transfertat e mundshme të Interit.

Në restorantin “L’Angolo di Casa” në Milano, Spalletti është pyetur për disa emra por ka dhënë këto përgjigje diplomatike.

Vidal dhe Vrsaljko?

“Drejtorët po punojnë, këto gjëra do të përcaktohen pas përgatitjes, pas njohjes së disa nevojave, gjithashtu të elementeve të reja. Kur i afrohet mbylljes, atëherë disa situata mund të ndryshojnë, disa lojtarë mund të ndryshojnë mendjet e tyre”

Vrsaljko? Ju duhet të keni rol të dyfishtë, për të tre garat. Në këtë kohë, megjithëse kemi bërë tashmë, ende duhet të bëjmë diçka.

Vidal? “Ne jemi duke punuar në fushë, jashtë Ausilio dhe Gardini janë duke punuar “, ka përfunduar Spalletti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.