Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Pull Up”, S4MM vjen me një këngë të re

S4MM është rikthyer me një projekt të ri muzikor pas një kohe të gjatë.

Reperi nga Tetova ka bërë kthimin me një këngë të titulluar “Pull Up”, e cila vjen e shoqëruar me video.

Ai ka bërë një interpretim të veçantë, ku edhe tashmë shquhet për stilin e tij.

Producimi u bë nga Don Gima dhe Niza me video të kompletuar nga Noir.

Kjo këngë tashmë ndodhet në platformën YouTube, në kanalin zyrtar të Samir Selimit (emri i vërtetë).

I njëjti veç këngëve ka bërë një tërheqje edhe nga rrjetet sociale, pasi poston tejet rrallë.

Artisti shqiptar siç shihet ka vendosur të mos jetë edhe aq prezent në media, e të mos komentohet.

Go to TOP