KULTURË

Publikohet traileri i filmit ‘The Predator’

The Predator po vjen!

Në filmin e ardhshëm të drejtuar nga Shane Black, luajnë Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey dhe Yvonne Strahovski.

Në filmin e ri të The Predator, gjuetarët më vdekjeprurës të universit janë më të fortë, më të mençur se kurrë më parë, duke pasur gjenetikisht përmirësimin e tyre me ADN-në nga speciet e tjera.

Kur një djalë i ri e shkakton aksidentalisht kthimin e tyre në Tokë, vetëm një ekuipazh i ish-ushtarëve dhe një mësues i pakënaqur shkencor mund të parandalojnë fundin e racës njerëzore.

Filmi publikohet më 14 shtator.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.