Show Biz

Publikohet një tjetër imazh i rrallë nga fëmijëria e Rita Orës

Këngëtarja me prejardhje shqiptare, Rita Ora, arriti majat në tregun ndërkombëtar me sukseset e saj.

Sot me sukseset e saj krenohet një komb, por shumë vite më parë, Rita ishte një personazh i panjohur dhe shumë i dashur në familjen e saj.

Familja e saj ka potencuar gjithnjë në intervista se ajo ishte “e çmenudra” në shtëpi, që këndonte pa pushim me çka edhe ishte një indikator i fuqishëm që ajo të vazhdonte rrugën drejt muzikës.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483