Kosova

Publikohen edhe votat për listën e AAK-PSD në Kamenicë

Gazeta Express ka siguruar listën me vota të kandidatëve për deputetë nga koalicioni AAK-PSD në komunën e Kamenicës. 

Ajo që bie në sy është se kandidati i PSD’së, Gëzon Kastrati, si dhe Faton Jakupi, që ka qenë kandidat i AAK’së për kryetar në këtë komunë, kanë marrë më shumë vota se sa bartësi i listës, Ramush Haradinaj. 

Jakupi ka marrë 1.808 vota ndërsa Kastrati ka marrë 1.321 vota në komunën që ai udhëheq. Haradinaj ka marrë 1.258 vota. 

Rexhep Kadriu ka marrë 765 vota, Ahmet Isufi 547 ndërsa Lah Myrtaj 361 vota. Besa Baftiu ka 342 vota, Bekë Berisha ka marrë 203 vota, raporton Gazeta Express. 

Visar Ymeri ka pasur 243 vota dhe Magbule Shkodra 256 vota. Ndërkohë Bajram Hasani ka 197 vota dhe Daut Haradinaj ka 111 në komunën e Kamenicës. 

Kjo është lista e plotë: