PShDK dënon gjuhën linçuse të Këshilltarit të Hotit, ndaj Sekretarit të saj – Emanuel Demaj

Nëpërmjet një reagimi publik, Partia Shqiptare Demokristiane e Kosovës (PShDK), ka reaguar ndaj gjuhës linçuese të Almir Velijit, këshilltar i Kryeministrit Avdullah Hoti, në adresë të Sekretarit të saj Emanuel Demaj – raporton Kosova.info Ja reagimi i plotë: Gjuha linçuese, përjashtuese, anatemuese dhe përgjithësisht: nxitëse e urrejtjes, ka qenë përherë e papranueshme nga ana e … Continue reading PShDK dënon gjuhën linçuse të Këshilltarit të Hotit, ndaj Sekretarit të saj – Emanuel Demaj