SHËNDETËSIA

Pse larja e duarve mund të shpëtojë jetë?

Një nga gjërat më të mira dhe më të thjeshta për t’u mbrojtur nga koronavirusi është larja e duarve.

Mjekët këshillojnë që ato të lahen me sapun dhe ujë të ngrohtë në mënyrë që të largohet infeksioni.