Kosova

PSD-ja vendos grafit me fytyrën e Albin Kurtit në kontejnerë

Anëtarët e Partisë Socialdemokrate, kanë vendosur grafit me fytyrën e Albin Kurtit në kontejnerët që gjenden pranë Katedrales së madhe të Kryeqytetit.

Gjatë aktivitet të kësaj partie, Drilon Pireva, tha se e konsiderojnë të rrezikshme ardhjen e Albin Kurtit në pushtet.

“Ata që kanë aderuar në parti politike janë me akuza dhe mjaftonte një foto me liderin dhe janë të falur. Konsiderojmë si rrezik ardhjen e Albinin në pushtet”.