Kosova

Protestojnë punëtorët e Ministrisë së Kulturës për vendosjen Presidencës në këtë objekt

Punëtorët e Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit po protestojnë para objektit të këtij institucioni.

Në këtë formë këta punëtorë po kundërshtojnë vendosjen e Presidencës në këtë objekt.

Ata po konsiderojnë se ky vendim po dëmton mbarëvajtjen e punës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.