Kombëtare

Pronarit të medias dy vite më parë i vranë në Itali vëllain, mesazhi i fundit në Facebook: Sa më larg njerëzve të këqinj

Kastriot Reçi i cili mbeti i vrarë ditën e sotme në Rrëshen, dy vite më parë kishte humbur edhe vëllain e tij. Gasper Reçi u vra në Romë të Italisë, në prill 2017. 

Ndërkohë në një postim të fundit në Facebook më 1 janar, Kastrit Reçi ka ndarë edhe një urim për vitin e ri, ku jep edhe një mesazh “Qëndroni sa më larg njerëzve të keqinj, mashtrues dhe të pabesë”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.