Kombëtare

Projekt mbi 248 mijë euro për rekonstruimin e rrugëve në lagjen e “Muhaxherëve” dhe “Dodona”

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, ka thënë se është nënshkruar kontrata për projektin: Rekonstruimi i rrugëve në lagjen Dodona dhe Lagjja e Muhaxherëve.

Ahmeti përmes një postimi në Facebook, ka treguar edhe rrugët që do të rekonstruohen.:

Rekonstruimi i rrugës Adrian Krasniqi

Rekonstruimi i rrugës Bajram Kelmendi (nga rruga Ernest Koliqi deri te 1 tetori)

Rekonstruimi i rrugës Emin Duraku

Rekonstruimi i rrugës Halim Spahija

Rekonstruimi i rrugës Hamëz Jashari

Rekonstruimi i rrugës Ismail Dumoshi

Rekonstruimi i rrugës Mustafa Hoxha

Rekonstruimi i rrugës Rrustem Statovci

Rekonstruimi i rrugës Vasil Andoni

Rekonstruimi i rrugës Xhelal Mitrovica

Rekonstruimi i rrugës Zejnel Salihu

Muri mbrojtës në rrugën Mustafa Hoxha

Rekonstruimi i rrugës Afrim Loxha

Rekonstruimi i rrugës Ali Hadri

Rekonstruimi i rrugës Ernest Koliqi

Rekonstruimi i rrugës Njazi Alishani

Rekonstruimi i rrugës Rrustem Hyseni

Rekonstruimi i rrugës Selajdin Mullabazi

Rekonstruimi i rrugës Tahir Sinani

“Vlera e projektit: 248,886.65 Euro”, ka shkruar Ahmeti.