Kombëtare

Pritoret e autobusëve në Prishtinë do të kenë emra të veçantë

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se pritoret në Prishtinë do të fillojnë të ndërrohen gjatë javës së ardhshme, e ato gjithashtu do të kenë emra të veçantë.

“Pritoret e autobusëve po i ndërrojmë dhe gjatë javës së ardhshme do të fillojmë vendosjen e tyre nëpër stacionet e caktuara”, ka shkruar Komuna e Prishtinës në Facebook.

Tutje thotë se emrat e tyre do të zgjedhën në bashkëpunim me qytetarët.

“Me pamje krejt të re, të gjitha do të kanë nga një emër të veçantë, të zgjedhur në një mënyrë po aq të veçantë, që do të e bëjmë bashkë me ju”, thuhet aty.

Komuna ka bërë thirrje gjithashtu që qytetarët të vazhdojnë të qëndrojnë në shtëpi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.