Pritet edhe dorëheqja e ndihmëses me të cilën pati aferë ministri britanik

Gina Coladangelo, ndihmësja dhe këshilltarja e tashmë ish-ministrit britanik, Matt Hancock, pritet që të japë dorëheqje nga kjo pozitë.

Pak orë më parë u bë e ditur që Hancock ka dhënë dorëheqje pas presioneve që ta bëjë një gjë të tillë midis zhurmës së shkaktuar nga kjo aferë.

Mediumi britanik, The Sun, publikoi videon ku Coladangelo dhe Hancock, të dy të martuar me persona të tjerë dhe me fëmijë, shiheshin duke u puthur e përkëdhelur.

Go to TOP