Kosova

Prishtinë/ Qytetarët mbajnë distancë duke pritur në rend edhe në kohë me borë (Foto)

Qytetarët e komunës së Prishtinës duket se janë duke i respektuar udhëzimet e Qeverisë për t’u mbrojtur nga Covid-19.

Në një fotografi shihet se 10 persona janë duke mbajtur distancën para Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë.

E për të mos u grumbulluar në hyrje apo në korridor të QKMF-së, ata po qëndrojnë përpara objektit.

Ndonëse moti është i ftoftë dhe me reshje bore, qytetarët janë duke mbajtur distancën sociale me të tjerët.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.