Kosova

Prishtinë: 8-vjeçarja sulmohet nga qeni

Një vajzë 8-vjeçare në lagjen Veternik në Prishtinë është sulmuar nga një qen, i cili dyshohet të ketë edhe pronar.

Siç mëson IndeksOnline, rasti që ka ndodhur në “Lagjja jonë” është paraqitur në polici, ndërsa ndihma e shpejtë është paraqitur te viktima duke i ofruar ndihmën e nevojshme dhe trajtimin e plagës së marrë.

Sipas këtyre burimeve, vajza ishte duke qëndruar pranë oborrit të saj kur ka është sulmuar nga qeni.