Kosova

Prishtina, shembull i qeverisjes transparente

Nga sot, në platformën “Kontratat e Hapura”, përveç kontratave mund të gjeni edhe dosjen e plotë të secilit tender, si dhe vendimet eventuale të Organet Shqyrtues të Prokurimit.

Ky është edhe një hap konkret i ekzekutivit komunal për një qeverisje sa më transparente, ku secili qytetar e ka mundësinë që gjejë secilin dokument të rëndësishëm të secilit proces të prokurimit.

Kryeqyteti është institucioni i parë që organizohet në këtë formë, dhe mbetet shembulli më i mirë i qeverisjes transparente në Kosovë dhe jo vetëm.

Linku:

https://kontratatehapura.prishtinaonline.com/sq?fbclid=IwAR07OwttXTWr-603EHs2v_FNkkv7fkCCZfwoaB6FtyEhZUlHgUB-1sI70-o

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483