Kombëtare

Prishtina njofton për orarin e punës në sportelet e tatimit në pronë

Komuna e Prishtinës njofton se, me qëllim të menaxhimit më të mirë të shërbimit për qytetarë, duke filluar nga dita e hënë, 21 qershor, sportelet e tatimit në pronë do të ofrojnë shërbime nga ora 08:00 deri në përfundim të orarit.

“Kjo do të ndihmojë mbarëvajtjen e ë gjithë procesit dhe do të ndikoj në uljen e kohës se pritjes para sporteleve”, thuhet në njoftim. /Kosova.info/