Show Biz

Princi Harry dhe Meghan Markle thuhet se duan të fillojnë një familje

Ka qenë më pak se një muaj që nga dasma magjike e Princit Harry dhe Meghan Markle në Chapel të Shën Gjergjit, Windsor Castle.

Dhe sipas një burimi nga US Weekly, Duka dhe dukeshja e sapoformuar e Sussex-it tashmë i kanë bërë fëmijët “një prioritet”.

Burimi vazhdon: “Meghan dhe Harry duan të fillojnë menjëherë një familje dhe ajo do të fillojë të përpiqet sa më shpejt të jetë e mundur … Por ata nuk do të nxitojnë në asgjë. Ata kanë shumë në pjatën e tyre tani. Të dy mendojnë se kur të ndihet momenti i duhur, kjo do të jetë koha për të shkuar për të. Ata do të bëjnë prindër fantastikë. ”

Në intervistën e angazhimit Harry dhe Meghan në nëntor, Harry theksoi se fëmijët ishin patjetër në planet për çiftin. Kur intervistuesi e përmendi fjalën “fëmijët”, Princi Harry u përgjigj me shaka, “Jo, jo, jo”. Ai më pas e ndoqi, “Një hap në të njëjtën kohë. Shpresojmë se do të fillojmë një familje në të ardhmen e afërt”.

Meghan tashmë është e natyrshme të jesh mbretërore. Vetëm tre ditë pas martesës, ajo mori pjesë në partinë e saj të parë të kopshtit në Buckingham Palace të organizuar nga Mbretëresha. Në disa javë, ajo do të udhëtojë me Mbretëreshën në Cheshire – një qarku rural në Anglinë veriperëndimore që është rreth tre orë dhe 40 minuta nga Buckingham Palace. Harry nuk do të jetë atje, kështu që Meghan dhe gjyshja e saj do të shpenzojnë së bashku një kohë cilësore./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.