Kosova

Prifti katolik ka denaur aktit terrorist në Zelandën e Re

Don Jeton Thaçi, prifti katolik ka reaguar ndaj aktit terrorist në Zelandën e Re, në një post të Facebook ai ka shkruar .

Vrasja makabër që ka ndodhur në Zelandën e Re është një ngjarje e tmerrshme. Terrorizmi, e keqja dhe krimi janë kundër të gjithëve dhe godasin shoqërinë njerëzore.

Postimi i plotë:

“Vrasja makabre që ka ndodhur në Zelandën e Re është një ngjarje e tmerrshme. Terrorizmi, e keqja dhe krimi janë kundër të gjithëve dhe godasin shoqërinë njerëzore. Bota, shtetet, institucionet dhe të gjithë ne duhet të jemi të bashkuar dhe ta luftojmë pavarësisht se nga vjen dhe në çfarë drejtimi është orientuar. Të vdekurit që vdiqën, pushofshin në paqe, të mbijetuarit gjetën sa më shpejt shërimin dhe të gjitha familjet dhe paqin forcën dhe ngushëllimin e Zotit dhe të njerëzve.”