Kosova

Presidenti Thaçi shtron darkë dhe ngre dolli për ardhjen e Bill Clinton dhe Albright në Kosovë

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka shtruar një darkë të përbashkët në shenjë mirëse ardhje për ish-presidentin e SHBA-së Bill Clinton dhe sekretaren Albright.

Thaçi në “Facebook”, ka publikuar fotografi nga momenti i dollisë për miqtë më të mëdhenjë të Kosovës të cilët sot kanë ardhur për vizitë në 20-vjetorin e çlirimit të Kosovës.

“Një dolli për miqtë e mëdhenj të popullit tonë, miqtë e Republikës së Kosovës, për presidentin Clinton, sekretaren Albright dhe miqtë tjerë në këtë darkë të përbashkët. Qofshi përjetë të bekuar!”, ka shkruar Thaçi.

Image