Kosova

Presidenti Thaçi arrin në Gjykatën Speciale

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka arritur në objektin ku ndodhen Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë.

Ai u deklarua shumë shkurt para mediave. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.