SPORT

Premier League/ Konfirmohen katër raste të reja me COVID-19

Premier League e Anglisë ka konfirmuar për katër raste të reja me COVID-19 në tri klube. Këto raste janë zbuluar në raundin e tretë të testimeve më 25 maj dhe 26, ku 1008 persona u testuan.

“Lojtarët dhe anëtarët e stafit që kanë dal pozitiv do të vetizolohen për shtatë ditë”, është njoftuar nga Premier League.

Katër raste të reja me COVID-19 në Premier League

Në total 12 raste pozitive me koronavirus në Premier League janë regjistruar në tri raundet e testimit.

Klubet e Premier Leagues sot kanë votuar për rifillimin e stërvitjeve të kontaktit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.