Bota

Praga e boshatirus gjatë kohës së pandemisë

Derisa nuk ndodhi kriza e koronavirusit, kryeqyteti i Çekisë ishte një nga destinacionet më të njohura turistike në botë dhe rrugët e tij ishin të mbushura me turistë.

Tani, një izolim kombëtar i jashtëzakonshëm është në fuqi, kufijtë janë kryesisht të mbyllur, dhe të gjithë qytetarëve u kërkohet të vendosin maska në publik.

Korrespondenti i Radios Evropa e Lirë, Amos Chapple regjistroi këto imazhe përhumbëse të një qyteti në izolim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.