Love & Sex

Poza engjëlli i borës garanton eksplozion të vërtetë afshi!

Kur dikush përmend engjëllin e borës, asociacioni i parë me siguri nuk është poza e seksit, mirëpo këtu fjala është pikërisht për pozën e tillë

Eksperimentimi me teknikat e reja në krevat është mënyra e shkëlqyeshme për ruajtjen e afshit ndërpartnerët, ndërkaq poza e seksit “engjëlli i borës” është e egër, intime dhe erotike, por edhe e komplikuar për ta praktikuar.

Ekspertja e lidhjeve, Annabelle Knight, për Daily Star, thotë që kjo pozë është teknikë e lehtë për njohje të thellë të partnerit në dhomën e gjumit, ndërsa fjala është për imitimin e llojit të vet të pozitës misionare, në të cilën partnerja ka shikim në prapavijën e mashkullit.

Edhe pse partnerët me këtë teknikë humbin kontaktin me sy, do të kenë shikime më të mira në trup.

“Ajo shtrihet në krevat, ndërkaq ai mbi të me kokën mu nën këmbët e saj, të cilat qëndrojnë në supe të tij”, shton Annabelle.

Për përvojë edhe më intensive, rekomandohet lubrifikant, por edhe lodra seksi. 

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483