SRB-BIH-HR

Policija uhapsila traženo lice!

Policija je uspjela uhapsiti osumnjičenog za kojim je policija javno proglasila potragu. Burhan Mehmet Cej osumnjičen je za pokušaj krađe i lažno predstavljanje, javlja kosova.info.

Putem saopštenja za štampu juče je policija saopštava da je osumnjičeni uhapšen u ulici “Muharrem Fejza” u Prištini.

U slučaju “Pokušaj krađe” i “Lažno predstavljanje”, koji su se dogodili u Prizrenu, policijski istražitelji identifikovali su sumnjivu osobu koja je nakon izvršenja krivičnog dela izbjegla pritvor i hapšenje, a jedno vreme nije bila poznata lokacija njegovog prebivališta.

„Regionalna policija u Prizrenu je 28. aprila 2021. godine, po ovlašćenju državnog tužioca, javno proglasila osumnjičenog Burhana Mehmeta Ceja, rođenog 1973. godine, u opštini Južna Mitrovica grad Mitrovica, za kojim policija traga. Nakon javnog oglašavanja policijski istražitelj dobio je puno informacija o kretanju i odnosu osumnjičenog, građani su usko sarađivali s policijom, a 6. juna 2021. osumnjičenog kojeg je Obaveštajna jedinica za begunce ispratila u policiju ( NJIPA) zaustavljen je u ulici “Muharrem Fejza” u Prištini”, kaže se u obaveštenju policije. Nakon zadržavanja i hapšenja, obaviješten je tužilac koji je u roku od 48 sati izdao nalog za pritvor.