Kombëtare

Policia njofton se kanë ndodhur dy vjedhje të rënda në Istog

Dje janë raportuar dy vjedhje të rënda në Istog. Bëhet fjalë për një vjedhje brenda një shtëpie, si dhe një rast tjetër ku një pronarë është ankuar se ia kanë vjedhur llamarinën e një objekti, përcjell Kosova.info

Ankuesi mashkull/K ka informuar se perona të panjohur kanë vjedhur llamarinën e një objekti. Rasti nën hetime nga njësitë releavante” – thuhet për rastin e parë.


Ndërsa për të dytin: “Viktima mashkull/K ka raportuar se nga persona NN i është thyer shtëpia dhe nga aty janë vjedhur mjete pune./Kosova.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.