Policia kërkon ndihmë për identifikim të personit të dyshuar vjedhje

Policia e Kosovës po kërkon bashkëpunim për identifikim të një personi të dyshuar për vjedhje dhe po kërkon ndihmë nga qytetarët për identifikimin e tij.

Njësiti i hetimeve të stacionit policor Qendra në Prishtinë, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në identifikimin dhe arrestimin e personit që shihet në fotografi

I dyshuari kërkohet për një rast të vjedhjes që ka ndodhë në muajin janar, 2024.

Të nderuar, për çdo informatë që mund të çojë në identifikimin e personit apo vendodhjes së tij, kontaktoni policinë në numrin e telefonit: 192.

Go to TOP