Kombëtare

Policia kërkon ndihmë nga qytetarët për kapjen e një personi të dyshuar për dhunim

Policia e Kosovës ka lëshuar kërkesë për bashkëpunim me qytetarët për kapjen e një të dyshuari për dhunim.

Sipas njoftimit të Policisë, bëhet fjalë për Destan Qorri i lindur në vitin 1986.

I njëjti akuzohet për dhunim, sulm seksual dhe kanosje që kanë ndodhur në rajonin e Drenasit, e që viktimat janë femra të mitura.

Drejtoria Rajonale e Policisë – Prishtinë me autorizim të Prokurorisë së shtetit,

“Të gjithë ata që kanë informacione lidhur me vendndodhjen e tij ta njoftojnë policinë në numrin 192”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.