Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Policia identifikon shoferin që goditi për vdekje këmbësorin

Policia e Kosovës e ka identifikuar personin e dyshuar për aksidentin me fatalitete mbrëmë ne Pejë, duke lënë një 41 vjeçar të vdekur në komunikacion. Personi që dyshohet që shkaktoi vdekjen e këmbësorit dhe iku nga vendi i ngjarjes, është Aron Halit Rexhaj, i lindur me 05.04. 1999, në Paderborn të Gjermanisë, tani me vendbanim në Rr. “Bekim Berisha” në Pejë.

“Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar me autorizim të Prokurorisë Themelore Pejë, me qëllim lokalizimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët për identifikimin e personit që shkaktoi – Vepër Penale “Aksident me Fatalitet”, njofton Policia duke shpërndarë edhe fotografinë e tij.

Policia kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të kërkuar për shkaktim të aksidentit me fatalitet në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor. /Kosova.info/

Go to TOP